Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Supliment alimentar Propoliv junior

0 stars: 0.00 din 0 pareri

635 lei Lei
Brand
CAPSULE
Out Of stock
Descriere
Produsul Propoliv junior este un supliment alimentar realizat pe baza unui produs al stupului (extract de propolis standardizat) si a uleiului de masline extravirgin.

Propolisul este un produs apicol cu importanta deosebita pentru colonia de albine, dar si pentru sanatatea umana. El este recoltat sub forma unei materii rasinoase, balsamice, de pe mugurii, scoarta si mladitele unor arbori si arbusti si are ca principal rol protejarea coloniei de albinei, contribuind in special la asepsia microclimatului din stup. La materialul rasinos brut colectat, albinele lucratoare adauga secretiilor lor salivare si ceara.

Compozitia acestui produs natural este complexa fiind majoritar reprezentata de rasini, balsamuri, compusi polifenolici (acizi fenolici si flavonoizi), uleiuri volatile (esentiale), saruri minerale, grauncioare de polen, ceruri de natura vegetala si ceara de albine.

Propolisul actioneaza ca stimulent nespecific al sistemului imunitar, sporind capacitatea naturala de aparare a acestuia
impotriva diferitilor factori de agresiune.

Polifenolii din compozitia propolisului determina un spectru larg de actiuni biologice prin care ajuta specific si nespecific organismul uman.

Uleiul de masline extravirgin este uleiul obtinut din fructele arborelui de masline (Olea europaea) printr-o prima presare la rece a acestora. Procesul de obtinere a uleiului de masline extravirgin se bazeaza exclusiv pe procedee mecanice, fara nici un adaos chimic. Acest ulei pastreaza substantele naturale continute de masline, avand un continut ridicat de antioxidanti (vitamina E si polifenoli).

Compozitia chimica a uleiului extravirgin de masline il face foarte special: este bogat in grasimi nesaturate, mononesaturate mai precis si acid oleic. Datorita acidului oleic, uleiul de masline este bine tolerat si de copiii cu tulburari digestive, cu afectiuni hepatice sau ale vezicii biliare.

Polifenolii din uleiul de masline sunt antioxidanti naturali care absorb radicalii liberi, avand un efect protector asupra celulelor organismului.

Adaosul de ulei de masline potenteaza actiunea antioxidanta naturala a propolisului, iar la randul sau propolisul previne peroxidarea lipidelor din uleiul de masline, asigurand produsului o buna conservabilitate.

Produsul PROPOLIV EXTRACT JUNIOR, care prezinta proprietati imunomodulatoare, ofera o buna protectie, prin cresterea capacitatii de aparare a organismului mai ales la copiii aflati in colectivitati (gradinite, scoli).

Mentiuni nutritionale si de sanatate:

- Combinatie sinergica de compusi naturali cu actiune antioxidanta (polifenoli) ce ajuta la protejarea celulelor organismului impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi
- Ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos
- Ajuta la sanatatea sistemului respirator si a sistemului digestiv
- Contribuie la mentinerea bunei functionari a ficatului

Recomandari:

- cresterea capacitatii de aparare a organismului
- imunitate scazuta
- refacerea si sustinerea functionalitatii ficatului
- tulburari dispeptice de etiologie variabila
- protectia organismului fata de agresiunea radicalilor liberi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura